1. www.pvib.nl
 2. /Over PvIB
 3. /Lidmaatschap
 4. /Lidmaatschapsvormen

PvIB Lidmaatschapsvormen

> Contributies
> Lidmaatschap aanvragen
> Lidmaatschap opzeggen
> Logo voor leden

Lidmaatschapsvormen 
 

Individueel lid

Doel
IB-kennis en IB-ervaring op doen en delen. PvIB is hét platform voor professionals om met elkaar te communiceren over IB-onderwerpen, elkaar in een informele sfeer te leren kennen (‘netwerk opbouwen’) en met elkaar ervoor te zorgen dat IB stevig op de agenda komt en blijft.

Kenmerken
ontvangt het Basis pakket

Student lid

Doel
Kennismaken met en promoten van IB; studenten de mogelijkheid bieden feeling te krijgen met toekomstig werkveld; potentiële toekomstige instroom nu al binden aan PvIB

Kenmerken
In het bezit van een geldig collegekaart.
Volledig PvIB lidmaatschap tegen gereduceerd tarief (slechts 10 Euro per jaar)!
Voorwaarden Student-lidmaatschap PvIB


Pakketten

 

Basis pakket

Doel
een pakket geldend voor de individuele leden. 

Kenmerken

 • magazine Informatiebeveiliging, toegang besloten deel website, toegang sessies en activiteiten, toegang tot werkgroepen en expertmeetings, stemrecht, toegang tot collegiaal netwerk, organisatie en bestuur. Korting op jaarlijks congres/JBA en andere evenementen;
 • toegang tot het Young Professional programma;
 • lidmaatschap is persoonsgebonden, geldt voor een jaar en is niet overdraagbaar. Leden worden, na akkoord, met persoonsnaam vermeld op besloten deel van de website, overige (contact)gegevens op basis van selfservice.
Young Professional programma

Doel
instromers in het vakgebied laten kennismaken met IB in organisaties en een netwerk laten opbouwen. 

Kenmerken

 • deelname aan specifieke bijeenkomsten voor YP;
 • is standaard onderdeel van het Basis pakket;
 • maakt deel uit van het Bedrijven pakket;
 • kan deel uitmaken van het Partner pakket.
Bedrijven pakket

Doel
een specifiek aanbod voor vijf individuele lidmaatschappen vanuit één organisatie.

Kenmerken
bedrijfsregeling (5 individuele lidmaatschappen met basis pakket en 5 introducés) plus 2x management pakket (1x management en 1x bedrijfscontact) waarvan maximaal 3 x Young Professional Programma.

Partner pakket

Doel
organisaties mogelijkheden bieden om ontwikkelingen en onderzoek door de vereniging te stimuleren. De organisaties tonen hierdoor betrokkenheid met het vakgebied Informatiebeveiliging. 

Kenmerken
een aantal mogelijkheden die in combinatie met een bedrijfsregeling en andere pakketten kunnen worden overeengekomen. Dit wordt vastgelegd in een overeenkomst. toelichting

 

Overig

 

Bedrijfsregeling Doel
administratieve lastenverlichting voor organisaties en voor PvIB; flexibiliteit in deelname activiteiten. 

Kenmerken
minimaal 5 individuele leden. Elk individueel lid mag een introducé uit de eigen organisatie afvaardigen of meenemen naar interne activiteiten.
Er is sprake van één eerste contactpersoon, één factuur (en -adres). Lidmaatschap staat op naam/adres van een individueel lid. Indien er sprake is van meer dan 5 individuele leden dan geldt een korting van 6% voor alle leden. Volledige voorwaarden van de bedrijfsregeling vindt u hier.
Abonnement op magazine Informatiebeveiliging Doel
het magazine kan als separaat abonnement door bijv. bibliotheken afgenomen worden.
Kenmerken: alleen het magazine Informatiebeveiliging wordt geleverd.


Contributies

Toelichting Partner pakket
Onderdeel van de overeenkomst is het gebruik van het Logo van PvIB. Dit Logo mag gebruikt worden om de betrokkenheid bij de vereniging te uiten, echter nooit om een (commercieel) verband tussen de producten en diensten van de organisatie en de vereniging aan te geven. PvIB zal haar partner (na akkoord) vermelden (evt. met link en/of webpagina) op het open deel van website. De tegenprestatie van de organisatie bestaat uit een inspanningsverplichting t.a.v. een actieve bijdrage aan verenigingsactiviteiten en/of een geldbedrag om onderzoek te doen en/of ontwikkelingen te stimuleren.

Nieuws

Kennispartners

Mediapartners

Twitter

 1. Winnaar JBISA.nl is Hans Harmannij. Van harte gefeliciteerd! https://t.co/7ce5oGw35e

  12-10-2016 18:32
 2. Nog één nachtje slapen tot het Security-Congres 2016. Met bijna 300 deelnemers belooft het op voorhand al een succe… https://t.co/z3fEz5osac

  11-10-2016 22:25
 3. PvIB hackersevent 2016. Wederom een groot succes! Op naar 2017! https://t.co/7SQZk2110m

  05-10-2016 22:46
 4. 5 oktober Pen.test event PvIB. Deelname is alleen mogelijk na inschrijving. https://t.co/It51EKpGgR Zonder inschrijving heb je geen toegang!

  03-10-2016 12:49
 5. Voor woensdag 5 oktober van 18-22 uur zoek ik een student die in z'n vrije tijd draait als DJ. Omgeving Veenendaal/Amersfoort. #dtv

  01-10-2016 14:18

pvib PvIB is het kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland en verenigt alle betrokkenen en geïnteresseerden in het vakgebied.