We netwerken net even iets anders, maar zeker niet minder 17 apr 2020

Het zijn op dit moment hele bijzondere en bijna onwerkelijke tijden. Zoals de hele wereld hebben wij als PvIB ook te maken met de COVID-19 crisis. In de afgelopen weken zijn we allemaal geconfronteerd met deze situatie.

En niemand had dit kunnen bedenken toen wij op 14 januari 2020 elkaar een leerzaam en veilig jaar toewensten.

Vanuit het bestuur zien we iedere dag hoe belangrijk het is in deze tijd van “social distancing” om juist extra aandacht te geven aan (sociale) contacten met en tussen de PvIB leden. Daarom tref je hieronder ons aangepaste activiteitenprogramma aan. Wij vertrouwen hiermee ons solide PvIB netwerk, ook in tijden van Corona, verder kunnen versterken.

  • Ons reguliere activiteitenprogramma kun je in de aankomende maanden via een webinar volgen.
  • We gaan wekelijks een discussie moment organiseren - met een moderator waar we via een video-call opstelling kunnen discussiëren en ideeën kunnen uitwisselen met betrekking tot de laatste ontwikkelingen. Een ronde tafel opstelling, maar dan virtueel. Ons streven is daarmee in de week van 20 april te starten.
  • We organiseren binnenkort een virtuele leden borrel om op een ontspannen manier contact te houden.

Eerdaags zal vanuit de activiteitencommissie een bericht worden verstuurd hoe we bovenstaande praktisch gaan uitvoeren. Hou daarvoor ook de website en je email in de gaten.

Ik hoop dat wij sterker uit deze periode komen en dat we ons netwerk meer dan ooit weten aan te wenden om elkaar te ondersteunen.
Laat ons elkaar blijven inspireren.
En voor nu: blijf gezond, blijf binnen en geniet van de mensen die je dierbaar zijn. Jessica

Jessica Conquet
Voorzitter Platform voor Informatie Beveiliging

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht