1. www.pvib.nl
 2. /Commissies
 3. /Management pakket & IBO

Management Pakket

Doel
een specifiek aanbod van activiteiten voor het management van organisaties om in besloten en vertrouwelijke kring kennis en ervaringen over informatiebeveiliging uit te wisselen. 

Kenmerken
toegang tot IB-overlegorgaan (IBO) en het bijbehorende forum op de website (enkel voor hoger management en / of eerste contactpersoon), toegang tot seminar aangaande het boekje ‘Trends in IT-beveiliging’, toegang tot managementmeeting.


IB-overlegorgaan (IBO)
Aan het IB Overleg (kortweg IBO ) nemen executives en management deel welke betrokken zijn bij informatiebeveiliging, zoals business- en IT- securitymanagers, IT-auditors en riskmanagers. In het IBO wisselen zij - op informele basis - ervaringen uit op het gebied van informatiebeveiliging.

De bijeenkomsten worden gefaciliteerd door de vereniging. De agenda wordt door de deelnemers bepaald. Te denken valt aan productontwikkeling, (nieuwe) methoden en technieken en internationale ontwikkelingen. De deelnemers kunnen een onderwerp zelf inleiden of hiervoor een deskundige vragen.

Wanneer de participanten van oordeel zijn dat een bepaald onderwerp verdere uitwerking behoeft kunnen vanuit het IBO initiatieven worden genomen om bepaalde thema’s verder uit te (laten) werken of toe te (laten) lichten door genodigden. De onderwerpen die van algemeen belang zijn kunnen bijvoorbeeld door de expertgroepen opgepakt worden om als expertbrief gepubliceerd te worden.

De deelnemers bepalen zelf de frequentie van het IBO. Gestreefd wordt naar één bijeenkomst per kwartaal.

De vereniging waakt er voor dat binnen het IBO geen commerciële activiteiten plaats zal vinden zonder uitdrukkelijke toestemming van alle deelnemers.

Contact
Wil je meer weten over het IBO-programma en/of je aanmelden, neem dan contact op met Bart van Staveren via: ibo@pvib.nl

Nieuws

Kennispartners

Mediapartners

Twitter

 1. RT @PaymentFriends: Er is nog zooooooveel te auditen, echt waar! #NOREA Seminar @ITauditors http://t.co/mjG4rwhiVt

  1 Dag 10 uur geleden
 2. RT @PaymentFriends: Bijna bij het NOREA seminar, veelbelovende entree voor @ITauditors http://t.co/WS4D58sYWQ

  1 Dag 10 uur geleden
 3. RT @ITauditors: Privacy Audit Proof (promotievideo NOREA Kennisgroep Privacy) https://t.co/L66h3AxeIo via @YouTube

  1 Dag 10 uur geleden
 4. RT @ITauditors: Het NOREA-promotieteam staat vandaag op de kermis van Almere (Voorjaarssymposium) http://t.co/SVktdlEx0B

  2 dagen 20 uur geleden
 5. RT @PaymentFriends: Stralende dag en heerlijk naar het #NOREA seminar. Wat #Bitcoins mee voor een versnaperingetje onderweg. http://t.co/k

  2 dagen 20 uur geleden

pvib PvIB is het kenniscentrum op het gebied van Informatiebeveiliging in Nederland en verenigt alle betrokkenen en geïnteresseerden in het vakgebied.