Overzicht event-activiteiten

Workshop Bier- en jeneverproeverij
De proeverij is genieten van smaak en gezelligheid en geschikt voor iedereen die de verschillende smaken van bier en jenever kan waarderen. Tijdens de proeverij leren de deelnemers op een andere manier bier en jenever te drinken. Ze gaan bier en jenever bekijken, ruiken, proeven en beoordelen. De gepassioneerde eigenaren vertellen de deelnemers daarnaast leuke wetenswaardigheden en mooie anekdotes over bier en jenever, het brouwproces, de brouwerij en haar geschiedenis.

Workshop Lockpicking
Het is een bekend fenomeen onder lockpickers dat ze een enorme kick krijgen van het openen van hun eerste slot. Zelfs jaren na hun eerste slot en na het overwinnen van vele uitdagingen is dit iets waar lockpickers van binnen warm van worden.

Workshop Artikel Schrijven
Kom tijdens het evenement groepsgewijs een (of twee) artikel(en) schrijven. We bieden de gelegenheid om ideeën op te doen en van elkaar leren voor toekomstige artikelen. Stapsgewijs en in vaste tijdblokken gaan we van context tot artikel, met de gelegenheid jouw bijdrage te leveren tijdens een of meer van die stappen. De redactie verzorgt de coaching.

Virtual reality & continuous learning
Nieuwsgierig hoe uw medewerkers continu kunnen leren?

  • Maak ‘koelbloedig’ kennis met Knowingo+; een mobiel leerplatform dat spelenderwijs gemak combineert met bewezen individuele leerprincipes, big data en gamification. Hierdoor beschikken medewerkers altijd over de juiste kennis om hun werk veilig en effectief uit te voeren.
  • Train via VR (virtual reality) diverse ‘situation awareness’ van beveiligers (training ontwikkeld in samenwerking met G4S). Of ‘loop’ via VR door de toekomstige basis van Defensie; een unieke kijk in de toekomst!

Gedrag met een lach
Als beveiliger weet je dat het gedrag van mensen een belangrijke risicofactor is. We proberen dit gedrag te beïnvloeden, echter slechts 0,8% van de inspanningen wordt besteed aan de meest effectieve factor om
menselijk gedrag te beïnvloeden. Tijdens deze interactieve workshop met een knipoog en een glimlach word je bewust van die allesbepalende factor die jouw gedrag en dat van anderen het meest beïnvloedt.

Workshop ballonvouwen
Deelnemers krijgen in een workshop de eerste beginselen geleerd van het ballonvouwen.

Marshmallow challenge
De Marshmallow Challenge is een experiment dat aanmoedigt tot samenwerking en het geeft inzicht in de creativiteit en innovatievaardigheden van de deelnemers. De opdracht is simpel: bouw met 4 mensen een zo hoog mogelijke toren van spaghettistokjes, plakband en touw. Voorwaarde is wel dat bovenop de toren een marshmallow moet kunnen liggen zonder dat de toren instort.

Live demo-hack ‘Fact vs. Fiction: The Experience of Being Hacked’
Gehackt worden, het kan iedereen overkomen op een slechte dag…
We leven immers in een wereld die volledig is verbonden. Technologieën als RFID, smartphones en Wi-Fi maken onderdeel uit van ons dagelijks leven, net als cyberbedreigingen. Door de exponentiële groei aan technologieën, worden cyberdreigingen dan ook steeds belangrijker om op te anticiperen. Tijdens deze live demo-hack laten we zien en voelen hoe het is om gehackt te worden en wat de impact hiervan is. We nemen je mee op reis: van hoe we een hack op tv zien, naar de realiteit live op het podium.

Escaperoom
Presteer jij het beste onder druk? Ga de uitdaging aan en kom in record-tempo uit de ballenbak-bingo escaperoom. Je zult in teamverband de diverse puzzels die de escaperoom rijk is moeten oplossen om tot de sleutel te komen die de uitgang opent. Zet jouw oplossend vermogen in om een recordtijd neer te zetten en zo een plekje in de ballenbak-bingo hall of fame zeker te stellen.

Open the Safe (CTF)!
Weet jij onze kluis te openen? Lukt het jou om de computer te verslaan en de codes te kraken? Ga de uitdaging aan, neem deel aan ons Open-the-Safe (CTF) spel en test je hacker skills! Als het je lukt de kluis te openen krijg je als beloning een leuke attentie.
En … de snelste deelnemer van de dag wint een kadobon t.w.v. maar liefst € 100,--.

Geo-caching
Voor de geo-caching liggen zes puzzels verspreid over het terrein. Alle puzzels geven een stukje van de oplossing (coördinaten) om de uiteindelijke schat te vinden. Daar kan men zijn naam/email achterlaten met een te berekenen code (zodat wij snel kunnen zien dat ze de puzzels onderweg ook echt opgelost hebben). Dit is helemaal in lijn met het geo-caching idee.

Smart robot
Ga in gesprek met het bestuur via de smart robot

En verder
* Cryptomuseum
* Fotokist
* Karikaturist
* Barista app
* Beveilingsgoochelaar

In de gehele locatie muziek on Demand