1. www.pvib.nl
 2. /Publicaties
 3. /Vakblad

Vakblad Informatiebeveiliging

8 maal per jaar geeft het PvIB het vakblad "Informatiebeveiliging" uit. De artikelen worden na drie maanden beschikbaar gesteld aan iedereen door middel van een pdf bestand. De artikelen, gesorteerd op jaargang en nummer kunt u vinden in het Kenniscentrum.

De eerste drie maanden na uitbrengen van het tijdschrift zijn de artikelen exclusief beschikbaar voor leden van het PvIB. Na inloggen zijn deze artikelen hier te vinden.

Nieuws

Kennispartners

Mediapartners

Twitter

 1. RT @securifybv: Lukt het jou om onze hackchallenges te kraken op het @pvib Pen.test event? See you there! https://t.co/M2aJAadQcR http://t.

  1 Dag 51 min geleden
 2. RT @securifybv: Lukt het jou om onze hackchallenges te kraken op het @pvib Pen.test event? See you there! https://t.co/M2aJAadQcR http://t.

  1 Dag 10 uur geleden
 3. Lukt het jou om onze hackchallenges te kraken op het @pvib Pen.test event? See you there! https://t.co/M2aJAadQcR http://t.co/IfCgoFNM1z

  1 Dag 11 uur geleden
 4. Morgen Workshop Pen.testing van @pvib. Uiteraard mag @MadisonGurkha niet ontbreken als een van de pentesters. Succes aan alle deelnemers!

  2 dagen 16 uur geleden

ronaldkingma Founder ISSX, CEO SecureLabs, ethical hacker, security, vulnerability management, threat management etc. etc. **all tweets here are on a personal title**