6 sep

CISO bijeenkomst | PvIB

CISO-18: Hacking, cracking en cyber "lekken".....wie wil er tegenwoordig nou (g)een CISO zijn?

woensdag 6 september 2017
16:00 tot 18:45

Bovaghuis Bunnik, Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik
Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik, Nederland

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK. DEZE BIJEENKOMST IS VOLGEBOEKT.
Wilt u op de reservelijst geplaatst worden, stuur dan een mail aan activiteiten@pvib.nl.


De vraag uit de Board: Wat heb ik aan een CISO? Beginnen alleen over risico's, hoge kosten, de organisatie raakt geïrriteerd en kunnen ze het überhaupt voorkomen?!?

In de sessie wordt ingegaan op waar een CISO op het gebied van cybersecurity mee wordt geconfronteerd, huidige control frameworks en compliancy vereisten en of we als CISO iets missen. De sessie is interactief en heeft als doel om onze “Lessons Learned” te delen met elkaar.


Programma

16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkomstwoord door Bart van Staveren
16.35 uur Inleiding door Vincent Toms,
17.35 uur Korte pauze
17.45 uur Discussie onder leiding van Bart van Staveren
Tijdens de discussie zullen broodjes worden geserveerd.
18.45 uur Afsluiting

Spreker

Vincent Toms werkt als cyber security specialist en houdt zich al meer dan 20 jaar bezig met informatiebeveiliging, IT Governance, Risk en Controls. In 2016 heeft hij samen met ethical hacker Victor Gevers (0xDude) de stichting GDI.Foundation opgericht.

Met de stichting GDI.Foundation hebben ze ondertussen meer dan 16.000 kwetsbaarheden gemeld verdeeld over 71 landen. Een aantal grote lekken die ook door de internationale pers naar buiten zijn gebracht betreft de kwetsbaarheden in Hadoop, MongoDB en Elastic. Onlangs hebben ze ook het aantal potentiële slachtoffers van de ransomware Petya & WannaCry in Nederland kunnen reduceren tot 259.

Overdag werkt Vincent voor de overheid en is hij belast met cyber security vraagstukken aangaande de inrichting van een nieuw rekencentra, de implementatie van (cyber) risk management en de compliancy verklaring(en) van de geleverde IT diensten.

Locatie op kaart

Bovaghuis Bunnik, Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik
Kosterijland 15, 3981 AJ Bunnik, Nederland

Meer in agenda

meer agendaitems