6 feb

CISO bijeenkomst | PvIB

CISO-26: Informatiebeveiliging bij de Nederlandse Publieke Omroep: creativiteit vs. informatieveiligheid

woensdag 6 februari 2019
16:00 tot 18:45

Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

Dennis 't Jong, neemt u mee door het landschap van het publieke omroepbestel. Creativiteit is binnen het medialandschap essentieel. Maar ook risicobeheersing en veiligheid zijn onmisbaar. En deze aspecten bijten elkaar wel eens. Toch heeft de NPO een belangrijke maatschappelijke taak en verantwoordelijkheid. Leer tijdens deze CISO bijeenkomst hoe we informatiebeveiliging leuk maken zodat het toch onderdeel uitmaakt van de creatieve processen van de NPO.

DEZE BIJEENKOMST IS VOLGEBOEKT. INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK.
Het is mogelijk uzelf op een wachtlijst te plaatsen. Stuur dan een mail aan activiteiten@pvib.nl

Programma

16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Presentatie door Dennis 't Jong
17.30 uur Korte pauze met broodjes
17.45 uur Discussie onder leiding van de dagvoorzitter
18.45 uur Einde bijeenkomst

Uw spreker Dennis ’t Jong

Dennis 't Jong, Information Security Officer bij de NPO

Drive: op een aantrekkelijke en creatieve manier inzetten van een – helaas voor velen – saai en noodzakelijk onderwerp, in dit geval informatiebeveiliging, risicomanagement en privacy. Daarin speelt de menskant een cruciale rol. Techniek en processen helpen daar vooral bij. Ik spreek graag de taal van de belanghebbenden. En mijn motto voor informatiebeveiliging is: niet omdat het moet, maar omdat het gewoon leuk is!

Huidige werkgever e.d.: vanaf november 2018 als Information Security Officer werkzaam bij de Nederlandse Publieke Omroep (NPO). Daarnaast per 9 januari voorzitter van het Media ISAC van het NCSC.

Werkhistorie: Na het afstuderen (HIO-TI) in 1998 bij Lucent Technologies in Hilversum gestart als Test Environment Engineer, vanaf 2000 als Pre-sales engineer (netwerkdiensten en security) tot eind 2001 gewerkt.

In december 2001 overgestapt naar de Rabobank en daar medeontwikkeld aan het Identity & Access Management systeem. Een grote voorliefde opgebouwd t.a.v. informatiebeveiliging. In 2004 mijn loopbaan als informatiebeveiliger voortgezet, met wat tussenstops op managementvlak en risicomanagement, tot begin 2016 werkzaam geweest bij de Rabobank.

Toen twee rigoureuze keuzes gemaakt: 1) geen management meer voor mij en 2) ik ga doen wat ik écht leuk vind en écht goed kan: informatiebeveiliging. Mijn kans gekregen en gegrepen bij EndemolShine Group: daar van februari 2016 tot december 2017 als Information Security Officer bezig geweest.

Vanaf december 2017 heb bij Agentschap Telecom de rol van specialistisch inspecteur voor de Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen (Wbni) vervult. Een prachtjob, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: toen de functie van ISO bij de NPO vrij kwam, heb ik weer de stap gemaakt naar de creatieve sector.

Vrije tijd: moderne media (vloggen, bloggen, camerawerk en videoproductie), mijn gezin, varen (met eigen sloep), reizen en genieten van het leven.


Om te weten

Actuele informatie Op www.pvib.nl vindt u actuele informatie over de sprekers en het programma
PE Punten Voor deze themabijeenkomst ontvangt u 2 PE punten. Zie voor de voorwaarden: Regeling PE
Leden PvIB De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor PvIB-leden. Niet leden betalen € 50,-, excl. BTW.
Bij no show wordt een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.
Inschrijven Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk en alleen mogelijk via www.pvib.nl.
Uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst een bevestiging per e-mail.
Vragen Voor meer info: Debbie Reinders, tel. 06 20984633 of via activiteiten@pvib.nl

Locatie op kaart

Beeld en Geluid, Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

Geen kaart voor deze locatie.

Inloggen om bijlage(n) te bekijken

Meer in agenda

meer agendaitems