11 dec

CISO bijeenkomst | PvIB

CISO-31 CTI

woensdag 11 december 2019
16:00 tot 18:30

MeetINoffice
De Bleek 13, 3447 GV Woerden, Nederland

Tijdens de Cyber Threat Intelligence CISO bijeenkomst voor de leden van het PvIB neemt Matthijs van Polen u mee in zijn verhaal over Cyber Threat Intelligence (CTI). Wat is CTI nu precies, wat is de meerwaarde ervan en hoe gaat het in zijn werk, zijn een aantal van de vragen die beantwoord zullen worden gedurende zijn talk.

We hopen op een goed gesprek en wat discussie aan het einde van de bijeenkomst zodat we van elkaars kennis en kunde op dit vlak kunnen leren.

Programma

16:00

Ontvangst

16:15

Opening door Bas Houtepen

16:20

Presentatie Matthijs van Polen

17:00

Pauze met broodjes

17:30

Presentatie Matthijs van Polen

17:45

Vragenronde en discussie

18:30

Afsluiting

Uw spreker

Matthijs van Polen, Operations Lead Security Operation Center én Team Lead Threat Intelligence, Northwave

Sinds Matthijs voor het eerst met een computer in aanraking kwam in groep drie, is hij er door gefascineerd. Van rommelen op de MSX, zelf programma’s maken in BASIC en assembly op de Philips Videopac tot het netwerk van de mediatheek op het VWO platleggen. Sindsdien is de computer niet meer losgelaten. Of andersom.

Na het VWO heeft Matthijs technische informatica gestudeerd aan de Universiteit Twente. Netwerken en de beveiliging daarvan bleven interessant. Na de universiteit ging Matthijs dan ook aan de slag bij Quarantainenet in Enschede, een aanbieder van oplossingen voor netwerkmanagement en -beveiliging.

Nu is Matthijs werkzaam bij Northwave. Via Northwave is hij voorheen bij EclecticIQ als solutions architect voor het EclecticIQ threat intelligence platform bij veel grote internationale bedrijven en overheden over de vloer geweest.

Thans is hij bij Northwave operations lead van het security operations center en team lead threat intelligence.

Naast cyber security mag Matthijs graag een potje Magic: The Gathering spelen, en is hij altijd te porren voor een mooie bergrit met het dak eraf.

Locatie op kaart

MeetINoffice
De Bleek 13, 3447 GV Woerden, Nederland

Documenten


Meer in agenda

meer agendaitems