28 okt

CISO bijeenkomst | PvIB

CISO-35: Security van Domotica

woensdag 28 oktober 2020
16:00 tot 17:15

Online

Normaal gesproken is de CISO-bijeenkomst fysiek in een kleiner gezelschap, maar omdat we in deze tijden graag iets doen voor onze PvIB-leden, stellen we deze Webinar open voor alle leden.

Deze Webinar staat in het teken van de steeds complexer wordende IT-omgeving: wie laat jij meekijken op je netwerk: de good guys of de bad guys? Wat als de waterkoker probeert in te loggen op je domain controller? Of wat als de koelkast een wachtwoord reset aanvraagt? Stopt je virusscanner of netwerkmonitoring dit proces?

(Slimme) apparaten binnen een netwerk groeien snel en dat maakt het beveiligen ervan steeds complexer. Hoe hou je controle over de risico’s die je als organisatie loopt? Gelukkig is er steeds betere technologie beschikbaar, alhoewel het werken met deze technologie wel mensenwerk blijft.

Job Kuijpers en Vaisha Bernard van Eye zijn onze gasten bij deze Webinar. Zij delen hun verhaal, waarop wij kunnen discussiëren en onze eigen ervaringen kunnen delen.

Mis het niet en meld je aan!

Programma

16:00 uur Start van de webinar door Job Kuijpers en Vaisha Bernard
16:45 uur Vragen en discussie
17:15 uur Afronding Webinar

De sprekers

Job Kuijpers
Job is CEO bij EYE (www.eyecontrol.nl), een cybersecurity-bedrijf die effectieve cybersecurity combineert met cyberverzkering waardoor je als bedrijf betaalbaar je risico’s onder controle krijgt.

Job heeft 14 jaar gewerkt voor de AIVD en was daar de laatste 3 jaar verantwoordelijk voor de beveiliging van de Nederlandse staatsgeheimen.

Vaisha Bernard
Vaisha vormt het technisch geweten van het nieuwe Nederlandse cybersecurity-bedrijf EYE.

Tot begin dit jaar was hij jarenlang werkzaam als cyberspecialist voor de Nederlandse overheid en het Ministerie van Defensie, waarbij hij de nationale belangen beschermden tegen activiteiten van buitenlandse state-sponsored hackersgroepen.

Deze Webinar is goed voor 1 PE Punt.

Locatie op kaart

Online

Meer in agenda

meer agendaitems