18 feb

CISO | PvIB

CISO-37: 'To be aware (enough) or not aware'

donderdag 18 februari 2021
16:00 tot 17:15

Online

Normaal gesproken is de CISO-bijeenkomst fysiek in een kleiner gezelschap, maar omdat we in deze tijden graag iets doen voor onze PvIB-leden, stellen we deze Webinar open voor alle leden.

Voor deze CISO bijeenkomst is de agenda bepaald door de deelnemers, bij weten: 'Awareness'. Dit is een jaarlijks wederkerend thema dat van belang is en blijft. Beveiligingsbewustzijn behoeft zeker onder de huidige bijzondere omstandigheden, een verdere uitwerking.

Deze keer spreken we met Corné de Keizer. Hij zal zijn ervaringen delen met betrekking tot het trainen van medewerkers op het gebied van informatieveiligheid en privacy. Daarnaast zal hij ook de awareness van organisaties behandelen, wat er eigenlijk op neer komt hoe bewust wij zelf eigenlijk zijn als security specialisten.

Vervolgens zullen we met elkaar verder van gedachten wisselen aan de hand van een aantal stellingen, waarbij Corné ook zijn mening zal toelichten. Dit zal op een interactieve manier worden gepresenteerd.

Mis het niet en schrijf je nu in via de website.

Het is noodzakelijk je vooraf aan te melden via de website van PvIB om toegang te krijgen tot de meeting.

Programma

16:00 Introductie en start van de online bijeenkomst door Corné de Keizer
16:45 Discussie, met onder andere een aantal stellingen
17:15 Afronding bijeenkomst

De spreker

Corné de Keizer

Na het uitvoeren van diverse security-adviesrollen en als security officer is Corné de Keizer sinds 2014 zelfstandig adviseur informatiebeveiliging. De afgelopen 20 jaar heeft hij veel organisaties bijgestaan met diverse vraagstukken op het gebied van informatiebeveiliging. Vanuit zijn bedrijf SecVision adviseert hij diverse organisaties in verschillende branches, met als doel informatiebeveiliging pragmatisch te integreren in de bedrijfsvoering en maatregelen praktisch en eenvoudig te houden. Het zoeken naar de juiste balans tussen werkbaarheid, veiligheid, nut en noodzaak is hierbij een steeds terugkerend onderwerp, vooral in het MKB.

Locatie op kaart

Online