8 dec

CISO bijeenkomst | PvIB

CISO-42: How to protect against Ransomware - online

woensdag 8 december 2021
19:00 tot 20:00

Online

LET OP HET TIJDSTIP IS AANGEPAST!

Elke organisatie loopt de kans om slachtoffer te worden van een ransomware aanval. Medewerkers kunnen niet meer bij informatie en processen vallen stil. Hoe kun je omgaan met een dergelijk risico en hoe kan een organisatie zich hier zo goed mogelijk op voorbereiden?

Tijdens CISO-42 hebben we Jos Oostdam te gast, van het Chief Information Security Office (CISO) team van KPN. Zij heeft onder andere een ransomwareplan opgesteld voor KPN. Zij zal ons meenemen hoe je tot een ransomwareplan kan komen. Daarnaast zal ook een praktijkvoorbeeld worden behandeld.

We zien jullie graag middels MS Teams aanschuiven bij de CISO-42 op 8 december.

De spreker

Jos Oostdam werkt bij het Chief Information Security Office (CISO) team van KPN.

Zij werkt ruim 17 jaar bij nationale crisisbeheersingsorganisaties in en voor vitale infrastructuren, en is mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en testen van het interne informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteitsbeleid voor de grootste telecomoperator en internetserviceprovider van Nederland. Jos haalt plezier uit het opzetten, ontwikkelen en beoefenen van corporate crisisplannen, evenals de organisatie van live continuïteitstesten tussen de Nederlandse mobiele netwerkproviders en supply chain oefeningen.

Momenteel doet zij onderzoek naar digitalisering in relatie tot de persoonlijke cyberweerbaarheid van Nederlandse burgers.

Locatie op kaart

Online

Geen kaart voor deze locatie.

Documenten


Meer in agenda

meer agendaitems