16 sep

symposium | derden

Digitaal zakendoen is het nieuwe normaal. En de beveiliging dan?

16 - 19 september 2016 | 10:00 tot 17:30

Bunnik
3981 Bunnik, Netherlands

http://digitaal-zakendoen.weebly.com/conferentie.html

Digitaal zakendoen is het nieuwe normaal. En de beveiliging dan? Wat is wekelijks nieuws? Datalekken en nieuwe mobiele biometrie en soms in combinatie. Biometrie wordt nu via smartphones nu massaal toegepast.

Digitaal zakendoen is het nieuwe normaal. En de beveiliging dan?

Wat is wekelijks nieuws? Datalekken en nieuwe mobiele biometrie en soms in combinatie.

Biometrie wordt nu via smartphones nu massaal toegepast. Banken en webwinkels zetten in op selfie-inlog. Microsoft stopt het in de software.

Hoe adviseert u als deskundige over de implementatie van biometrie en het woud aan authenticatie technieken? Ondanks dat de kwaliteit van biometrie vaag is en standaardisatie ontbreekt kiezen business en consumenten voor gebruiksgemak. De business is verzot op deze smeerolie voor het mobiele kanaal.

Beveiliging kan de business helpen de optimale keuze te maken door mee te denken over risk based multifactor authentication en ook de keuze voor Idensys, iDIN (BankID) of niche toepassingen.

Het Congres Digitaal Zakendoen & eID helpt je het noodzakelijke overzicht te krijgen over biometrie, authenticatietechnieken, Idensys, iDIN (BankID) en vertrouwensdiensten. Het biedt de gelegenheid je inzichten te toetsen met andere deskundigen tijdens de netwerk mogelijkheden.

Informatiebeveiliging heeft het druk, gun jezelf tijd voor een slow down moment en permanente educatie.

Voor het programma en inschrijving http://digitaal-zakendoen.weebly.com/conferentie.html

Locatie op kaart

Bunnik
3981 Bunnik, Netherlands

Documenten


Meer in agenda

meer agendaitems