13 feb

Heliview congres | derden

Heliview IT & Information Security Congres!

woensdag 13 februari 2019
08:30 tot 17:30

Congrescentrum 1931

Het thema van het jaarcongres IT Information Security is dit jaar "Anders kijken, is meer zien!" Martijn Snels, projectmanager van het congres IT Information Security legt uit:

"Binnen het congresthema "Anders kijken, is méér zien!" doen we een beroep op de creativiteit. Creativiteit gaat over soepel denken, iets van een andere kant bekijken en over het zoeken naar andere oplossingen. Door anders te kijken kun je zien dat je mogelijk eerder iets moet loslaten om tot verandering of transformatie te komen."

Aanmelden via: https://security.heliview.nl/aanmelden/?relationcode=245TWETT

Gebruik onze PvIB relatiecode: 245TWETT

Anders kijken is meer zien!

Als het om IT en informatiebeveiliging gaat lijken veel organisaties door angst gedreven en in een tunnelvisie terecht gekomen. Dit leidt tot maatregelen die niet effectief en nauwelijks duurzaam zijn. De spanningen tussen security teams en de organisatie neemt toe. Tijd voor verandering!

Vaak kijken we op dezelfde manier naar security, maar door kennis en ervaringen te delen, te vergelijken en door samen te werken komen we tot nieuwe inzichten. Samen met de programmacommissie werken we hard aan het congresprogramma. Daarnaast biedt het congres u de mogelijkheid om te netwerken met uw peers.

De diversiteit onder de aanwezige deelnemers, partners en sprekers zal er voor zorgen dat er interessante gesprekken zullen plaatsvinden, die kunnen leiden tot nieuwe inzichten en mogelijk nieuwe kansen creëert voor samenwerking.

Meer informatie over het congres, zie link: https://security.heliview.nl/

Aanmelden via: https://security.heliview.nl/aanmelden/?relationcode=245TWETT

Gebruik onze PvIB relatiecode: 245TWETT

Anders kijken is meer zien!

Locatie op kaart

Congrescentrum 1931

Geen kaart voor deze locatie.

Meer in agenda

meer agendaitems