9 mei

Heliview | derden

Hét Nederlandse congres over digitale identificatie, authenticatie & autorisatie - Heliview

donderdag 9 mei 2019
09:00 tot 17:30

NBC Congrescentrum - Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein, Nederland

Identity & Access Management zorgt ervoor dat de juiste deuren opengaan voor de juiste mensen op het juiste moment om de juiste redenen. Ook houdt het de juiste deuren dicht.

Aanmelden via de link

Graag relatiecode (4NXR65K2) van PvIB vermelden bij uw aanmelding.

Een goede IAM- oplossing zou de hoeksteen voor elke organisatie moeten zijn, vanuit het oogpunt van business of compliance. Tijdens het Identity & Access Management (IAM) Congres, dat in 2019 voor de 14e keer wordt georganiseerd, laten ruim 150 IAM experts, security specialisten, IT managers zich informeren over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden om hun IAM wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant in te richten. Deelnemers hebben aan het einde van de dag bovendien inzicht in de flexibiliteit en winstgevendheid van een goede IAM oplossing.

Het hoofdthema voor 2019 is: Wendbaar, efficiënt, klantvriendelijk en compliant. Binnen dit hoofdthema, behandelen we drie basisthema’s: basis op orde, schaalbaarheid en innovaties.

Aan eindgebruikers biedt Heliview de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen indien wordt voldaan aan de inschrijfvoorwaarden (zie https://iam.heliview.nl/voorwaarden/).

Locatie op kaart

NBC Congrescentrum - Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein
Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein, Nederland

Meer in agenda

meer agendaitems