12 apr

PvIB

IB-Opleidingenmarkt

woensdag 12 april 2017
12:00 tot 17:00

Hogeschool Saxion, Spoorstraat 29, 7311 PE Apeldoorn

Vakverenigingen op het gebied van informatiebeveiliging PvIB(Platform voor InformatieBeveiliging), ISACA (Information Systems Audit and Control Association) en NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors) organiseren samen met de Saxion Apeldoorn voor de 8e maal een opleidingenmarkt voor gevestigde en potentiële informatiebeveiligers. Deze informatiemarkt vindt eens in de twee jaar plaats.

Het evenement biedt de meest actuele opleidingen aan en is bedoeld voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen en Universiteiten met belangstelling voor informatiebeveiliging en/of IT-auditing en leden van de deelnemende verenigingen. De IB-opleidingenmarkt biedt de bezoekers de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in welke competenties/vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging binnen welke opleiding kunnen worden ontwikkeld.

Naast het bezoeken van de opleidingenmarkt is er een interessant congresprogramma met gerenommeerde sprekers die je informeren over de actuele aspecten rondom het thema 'Trends in 2017'.

Dagvoorzitters zijn Jan van der Put en Harm Blankers van de Haagse Hogeschool.

Locatie op kaart

Meer in agenda

meer agendaitems