12 apr

IB-Opleidingenmarkt | PvIB

IB-Opleidingenmarkt

woensdag 12 april 2017
12:00 tot 17:00

De Haagse Hogeschool, Bleiswijkseweg 37, 2712 PB ZOETERMEER
Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer, Nederland

Vakverenigingen op het gebied van informatiebeveiliging PvIB(Platform voor InformatieBeveiliging), ISACA (Information Systems Audit and Control Association) en NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors) organiseren samen met de Saxion Apeldoorn voor de 8e maal een opleidingenmarkt voor gevestigde en potentiƫle informatiebeveiligers. Deze informatiemarkt vindt eens in de twee jaar plaats.

DEELNAME AAN HET EVENT IS GRATIS!

Het evenement biedt de meest actuele opleidingen aan en is bedoeld voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen en Universiteiten met belangstelling voor informatiebeveiliging en/of IT-auditing en leden van de deelnemende verenigingen. De IB-opleidingenmarkt biedt de bezoekers de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in welke competenties/vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging binnen welke opleiding kunnen worden ontwikkeld.

Ook dit jaar hebben we naast dat je de opleidingenmarkt kunt bezoeken ook een zeer interessant congresprogramma samengesteld met zeer gerenommeerde sprekers die je informeren over de actuele aspecten rondom het vakgebied.

Dagvoorzitters zijn Jan van der Put en Harm Blankers van de Haagse Hogeschool.

Kijk voor het volledige programma op www.ibopleidingen.nl

Locatie op kaart

De Haagse Hogeschool, Bleiswijkseweg 37, 2712 PB ZOETERMEER
Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer, Nederland

Meer in agenda

meer agendaitems