12 apr

PvIB

IB-Opleidingenmarkt

woensdag 12 april 2017
12:00 tot 17:00

Centre of Excellence John F. Kennedylaan 32 7314 PS APELDOORN
John F. Kennedylaan 32, 7314 PS Apeldoorn, Nederland

Vakverenigingen op het gebied van informatiebeveiliging PvIB(Platform voor InformatieBeveiliging), ISACA (Information Systems Audit and Control Association) en NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors) organiseren samen met de Saxion Apeldoorn voor de 8e maal een opleidingenmarkt voor gevestigde en potentiële informatiebeveiligers. Deze informatiemarkt vindt eens in de twee jaar plaats.

Het evenement biedt de meest actuele opleidingen aan en is bedoeld voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen en Universiteiten met belangstelling voor informatiebeveiliging en/of IT-auditing en leden van de deelnemende verenigingen. De IB-opleidingenmarkt biedt de bezoekers de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in welke competenties/vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging binnen welke opleiding kunnen worden ontwikkeld.

Naast het bezoeken van de opleidingenmarkt is er een interessant congresprogramma met gerenommeerde sprekers die je informeren over de actuele aspecten rondom het thema 'Cybertrends'

Dagvoorzitters zijn Jan van der Put en Harm Blankers van de Haagse Hogeschool.

Kijk voor het volledige programma op www.ibopleidingen.nl

Locatie op kaart

Centre of Excellence John F. Kennedylaan 32 7314 PS APELDOORN
John F. Kennedylaan 32, 7314 PS Apeldoorn, Nederland

Meer in agenda

meer agendaitems