17 apr

IB Opleidingenmarkt | PvIB

IB Opleidingenmarkt

woensdag 17 april 2019
12:00 tot 17:00

Haagse Hogeschool
Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer, Nederland

Vakverenigingen op het gebied van informatiebeveiliging PvIB(Platform voor InformatieBeveiliging), ISACA (Information Systems Audit and Control Association) en NOREA (Nederlandse Orde van Register EDP-Auditors) organiseren voor de 8e maal de opleidingenmarkt voor gevestigde en potentiƫle informatiebeveiligers. Deze informatiemarkt vindt eens in de twee jaar plaats.

Het evenement biedt de meest actuele opleidingen aan en is bedoeld voor studenten van MBO- en HBO-opleidingen en universiteiten met belangstelling voor informatiebeveiliging en/of IT-auditing en leden van de deelnemende verenigingen. De IB-opleidingenmarkt biedt de bezoekers de mogelijkheid meer inzicht te krijgen in welke competenties/vaardigheden op het gebied van informatiebeveiliging binnen welke opleiding kunnen worden ontwikkeld.

Naast het bezoeken van de opleidingenmarkt is er een interessant congresprogramma, waaraan momenteel de laatste hand wordt gelegd. Gerenommeerde sprekers informeren je over de actuele aspecten van het vakgebied. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie zie je op https://www.ibopleidingen.nl en meld ja aan via https://www.ibopleidingen.nl/aanmelden.php

Locatie op kaart

Haagse Hogeschool
Bleiswijkseweg 37, 2712 PB Zoetermeer, Nederland

Meer in agenda

meer agendaitems