26 apr

Jong PvIB | PvIB

Jong PvIB kijkje in de keuken bij Antoni van Leeuwenhoek (AVL) en hét Nederlands Kanker Instituut (NKI)

woensdag 26 april 2023
17:00 tot 20:00

Antoni van Leeuwenhoek, Plesmanlaan 121, 1066 CX Amsterdam
Plesmanlaan 121, 1066 CX Amsterdam, Netherlands

Ben je jonger dan 36 jaar? Dan nodigt Jong PvIB je graag uit voor een kijkje in de keuken bij hét in kanker gespecialiseerde ziekenhuis en onderzoeksinstituut van Nederland: het Antoni van Leeuwenhoek (AVL), ook wel bekend als het Nederlands Kanker Instituut (NKI). In de namiddag zullen zij ons meenemen in de patient journey, en in de IT- en informatiebeveiligingsaspecten die daarbij komen kijken.

We beginnen met een broodje en een drankje. Vervolgens zullen zij vertellen over de werkzaamheden die er plaatsvinden op de locatie, welke weerslag dat heeft op ons vakgebied en wat dat betekent voor de werkzaamheden van het CISO Office. Na deze informatieve sessie nemen zij ons mee op de patient journey, waarbij we een rondleiding krijgen door het ziekenhuis vanuit het oogpunt van een patiënt. We bezoeken hierbij de poliklinieken en een bestralingstoestel (radiotherapie) en sluiten de avond af met een borrel met gelegenheid om na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Video: Het Antoni van Leeuwenhoek in vogelvlucht - YouTube

Laat ons weten of je aanwezig bent door je in te schrijven. Let op: er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Om het zorgproces niet te verstoren begint deze activiteit na de reguliere openingstijden.

Met vriendelijke groet, Jong PvIB

Locatie op kaart

Antoni van Leeuwenhoek, Plesmanlaan 121, 1066 CX Amsterdam
Plesmanlaan 121, 1066 CX Amsterdam, Netherlands

Meer in agenda

meer agendaitems