5 jun

Jong PvIB | PvIB

Jong PvIB kijkje in de keuken bij ASML

maandag 5 juni 2023
14:00 tot 18:30

ASML, De Run 1110, 5504 DR Veldhoven, Building 7
De Run 1110, 5503 LA Veldhoven, Nederland

Ben je jonger dan 36 jaar? Dan nodigt Jong PvIB je graag uit voor een kijkje in de keuken bij de wereldwijde marktleider in semiconductor industrie: ASML in Veldhoven.  Onze Nederlandse trots op het gebied van hightech. ASML maakt alles – hardware, software en services - wat nodig is om de machines die chips produceren te maken. Tijdens deze middag zal ASML ons meenemen op een reis door deze wondere wereld door inzicht te geven in de informatiebeveiligingsstrategie en het beschermen van het ecosysteem.

We beginnen de middag met een introductie van ASML. Vervolgens zal ASML vertellen welke werkzaamheden er nodig zijn om de bedrijfsvoering te beschermen en een tipje van de sluier lichten wat ASML uniek maakt in de wereld. Na deze informatieve sessie neemt ASML ons mee op rondleiding door het Experience Center en sluiten we de avond af met een borrel met gelegenheid om na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Video: We are ASML: Bringing our purpose to life | ASML

Laat ons weten of je aanwezig bent door je in te schrijven. Let op: het is niet mogelijk om bij ASML zélf te parkeren. De locatie is makkelijk en goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Shuttle bus service: Als er voldoende belangstelling is zetten we een (gratis) shuttle bus service in die vanaf Eindhoven Centraal ons naar ASML in Veldhoven zal brengen en visa versa. Wil je hier gebruik van maken? Maak dit kenbaar door te e-mailen naar: jong@pvib.nl

Met vriendelijke groet,
Jong PvIB

Locatie op kaart

ASML, De Run 1110, 5504 DR Veldhoven, Building 7
De Run 1110, 5503 LA Veldhoven, Nederland

Meer in agenda

meer agendaitems