1 dec

ledenvergadering | derden

NVBI

donderdag 1 december 2016 | 19:00

Ariënslaan 1, 3573 PT Utrecht, Netherlands

http://www.nvbi.nl/bijeenkomsten

De eerstvolgende studiebijeenkomst van de NVBI wordt gehouden op 24 mei. U bent van harte welkom.

Only Once

Eenmalig digitaal gegevens invoeren en gecontroleerd toegang geven tot deze informatie, Roel Peels

Dinsdag, 24. mei 2016 - 19:00 tot 21:30
Hotel Mitland, Ariënslaan 1, Utrecht

EMPOWERING YOUR DIGITAL LIFE

De wereld verandert. Hoe wij omgaan met gegevens verandert. Hoe wij aankijken tegen privacy verandert. De wereld digitaliseert in hoog tempo. Overal is tegenwoordig wel een platform voor met grote namen als Uber, Airbnb, Facebook, whatsapp, Linkedin, etc.
Only Once heeft een hypermodern, internationaal Live Management Platform platform gebouwd voor het volledig digitaal kunnen uitwisselen van persoons- en bedrijfsgegevens. Deze gegevens hoeven slecht eenmalig te worden ingevoerd. De eigenaar van de data houdt met Only Once de controle over zijn of haar persoons- en bedrijfsgegevens.
Van 'steeds opnieuw dezelfde gegevens invullen' naar 'gecontroleerd toegang geven tot deze informatie'. Ketenomkering. Permission based. In Only Once slaat een gebruiker één keer centraal zijn persoons- en zakengegevens op, beheert deze en stelt deze beschikbaar aan personen en partijen met wie hij zaken doet en/of vertrouwt. 100% up-to-date zijn is voor bedrijven een utopie. Door bedrijfsapplicaties te koppelen aan Only Once kan er een gegevens actualiteit van 95% of hoger worden gehaald met ook nog eens 5 voudige datakwaliteit. Roel zal alle ins & outs met betrekking tot controle over persoons- en bedrijfsgegevens bespreken.

Tijdens deze studiebijeenkomst kunt u kennismaken met het Only Once platform en indien u wilt, volledig digitaal gegevens met de andere gasten uitwisselen. Tegelijkertijd kunt u koppelen met Only Once en zullen we u ter plekke laten zien dat ons professionele CRM door u vervolgens zelf volledig automatisch up2date wordt gehouden: als uw gegevens veranderen, verandert bij ons uw CRM record.

ROEL PEELS

Roel Peels, studeerde werktuigbouw- en bedrijfskunde, is oprichter en CEO van Only Once, is sinds 2000 zelfstandig interimmanager en één van de gecertificeerde MSP experts op gebied van programmamanagement binnen Nederland. Hij heeft ervaring met zeer grote klantendatabases zoals PharmaPartners, FNV, ANWB en Aegon. Het up2date houden van deze database(s) is tijdrovend en geldverslindend.

Locatie op kaart

Ariënslaan 1, 3573 PT Utrecht, Netherlands

Meer in agenda

meer agendaitems