12 nov

Young Professionals PvIB | PvIB

Rijksevenement Verantwoorde digitale innovatie

donderdag 12 november 2020
15:30 tot 17:30

Online

Benieuwd hoe het eraan toe gaat binnen de rijksdienst? Of welke bijdrage jij hieraan kan leveren? Dit online evenement wil je niet missen! Lees snel verder en zie hoe jij op 12 november in gesprek kunt gaat met de CIO van de Rijksoverheid.

De Young Professionals PvIB, NOREA en ISACA organiseren:
Rijksevenement Verantwoorde digitale innovatie

Nederland als dé digitale koploper van Europa. Die ambitie heeft het kabinet uitgesproken in de Nederlandse Digitaliseringsstrategie. Hiertoe moeten de informatievoorzieningen, data en ICT verbeterd worden zonder hierbij de informatiebeveiliging en privacy uit het oog te verliezen. Hoe gaat Nederland dit bewerkstelligen en welke belemmeringen zijn er? Tijdens dit event gaan de sprekers met elkaar in gesprek over dit doel en de bijkomende uitdagingen.

De eerste spreker die we kunnen onthullen is Lourens Visser.
Hij draagt als CIO Rijk de eindverantwoordelijkheid voor het functioneren van alle ICT-gerelateerde zaken binnen de Rijksoverheid. Tevens is hij verantwoordelijk voor ICT-waakhond Bureau ICT-toetsing (BIT), waar grote ICT-projecten onder de loep worden genomen. Met deze projecten zijn miljarden euro’s gemoeid. Dit is dé kans om je prangende vraag te stellen of ideeën in te brengen bij de eindbaas van de Nederlandse ICT.

We hopen je van harte virtueel te mogen verwelkomen op 12 november om 15.30 uur.
Wil je dit event niet missen, wacht dan niet met inschrijven.

Aanmelden kan via het aanmeldformulier van Norea.

Met vriendelijke groet,
PvIB Young Professional commissie

Locatie op kaart

Online

Meer in agenda

meer agendaitems