20 mrt

Young Professional | PvIB

Young Professional Cybersecurity Rijksoverheid

Cybersecurity

woensdag 20 maart 2019
15:00 tot 18:00

Auditorium Ministerie Justitie en Veiligheid, Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag

Cybercriminaliteit is aan de orde van de dag binnen de Rijksoverheid. DDos-aanvallen, phishing mails en ransomwarebesmettingen is een greep uit de aanvallen waar de Rijksoverheid mee te maken heeft. De afgelopen jaren is het onderwerp onder een vergrootglas komen te liggen en zijn er een tal van rapporten verschenen die direct of indirect met cybercriminaliteit te maken hebben. Maar wat doen rijksoverheidsorganisaties daadwerkelijk om cybercriminaliteit en aanvallen te detecteren?

Ben je Young Professional en lid van PvIB, NOREA of ISACA en wil je graag aan deze bijeenkomst deelnemen, mail dan aan: activiteiten@pvib.nl

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Dit evenement wordt georganiseerd door PvIB en NOREA.

Tijdens het evenement wordt het onderwerp cybersecurity vanuit meerdere kanten belicht. We zullen in een interactieve workshop onder leiding van het NCSC gaan kijken welke cyberdreigingen er spelen en waar de rijksoverheid zich in te toekomst tegen zal moeten wapenen. Het SOC van de Belastingdienst laat ons zien hoe zij actieve phishing aanvallen en misbruik van hun domeinen detecteren.

We hopen van harte u te mogen ontmoeten in Den Haag. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wil je deze bijeenkomst niet missen, wacht dan niet met inschrijven. Young Professionals hebben voorrang bij inschrijving.

Programma

15:00 uur Ontvangst
15:15 uur Opening door de dagvoorzitter Bart de Jongh (sectormanager)
15:30 uur Workshop NCSC
16:30 uur Korte pauze
16:45 uur Workshop SOC Belastingdienst
17:30 uur Borrel
18:00 uur Einde bijeenkomst

Locatie op kaart

Auditorium Ministerie Justitie en Veiligheid, Turfmarkt 147, 2511 DP Den Haag

Geen kaart voor deze locatie.

Meer in agenda

meer agendaitems