30 mei: Congres Heliview IAM - Presentatie bestuurslid PvIB Evert van Zanten SIG IAM - Kom ook! 19 mei 2024

Op donderdag 30 mei 2024 vindt op de KNVB Campus in Zeist het HeliView IAM congres plaats, hét Nederlandse congres over het beheer en de toegang van digitale identiteiten.

Spreker Evert van Zanten - PvIB SIG IAM
Tijdens dit congres zal PvIB bestuurslid Evert van Zanten vanuit de nieuwe PvIB Special Interest Group IAM spreken over ‘Zijn we genoeg?’. In zijn presentatie zal hij de stand van IAM in Nederland duiden:

"Hoever we zijn en waar we willen uitkomen is voor veel organisaties een bijzondere reis. Daarbij hebben ze de schaarse IAM expertise tijdelijk of permanent hard nodig. Dit gaat niet zonder goed referentiemateriaal over IAM, van visie tot uitvoering en van theorie tot best practices. De noodzaak tot aandacht hiervoor heeft geleid tot de oprichting van een Special Interest Group voor IAM vanuit PvIB. Graag neem ik u mee in de nut en noodzaak van deze SIG, wat de plannen zijn en hoe geïnteresseerden hieraan actief kunnen deelnemen."

Inschrijven 
Het belooft een mooie dag te worden in Zeist en als PvIB lid kun je deze presentatie en de vele andere presentaties met speciale voordelen bijwonen.
>> Schrijf je nu in via deze link


Meer over het thema 'Keeping up with the ever changing playing field in IAM
IAM is hét Nederlandse congres over het beheer & de toegang van digitale identiteiten. Het congres beslaat zowel het segment Workforce IAM als CIAM en gaat over toegang tot digitale informatie of diensten op basis van een geverifieerde identiteit.

Het congres dit jaar heeft als thema “Keeping up with the ever changing playing field.” Dit thema onderstreept de noodzaak voor (C)IAM-professionals om wendbaar te blijven en zich aan te passen aan de steeds veranderende omgeving. Identity & Access Management is hét congres waar vakgenoten elkaar treffen om van elkaar te leren en nieuwe waardevolle oplossingen en contacten op te doen!

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht