De Cyber Security (CSX) Fundamentals training van IMF Academy! 15 jan 2020

Bereid u voor op het wereldwijd erkende Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat van ISACA met deze 4-daagse Cyber Security training!

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals certificaat is het eerste onderdeel van ISACA's nieuwe Cyber Security Nexus (CSX) kennisplatform. Het platform is opgericht t.b.v. de professionalisering van Cyber Security professionals wereldwijd. De Cyber Security (CSX) certificeringen zijn gericht op de technische professionalisering van de (Cyber) Security professional en zijn volledig gefocust op technische security kennis en vaardigheden. De Cyber Security (CSX) Fundamentals training is op kennis gebaseerd terwijl de Cyber Security (CSX) Practitioner training op skills gebaseerd is.

De Cyber Security (CSX) Fundamentals training van IMF Academy bestaat uit 4 dagen en behandelt met name de technische aspecten van Cyber Security. Daarnaast worden de 5 domeinen van het ISACA Cyber Security Fundamentals examen behandeld, t.w.:

  • Cyber Security concepts
  • Cyber Security architecture principles
  • Security of networks, systems, applications and data
  • Incident response
  • Security implications and adoption of evolving technology

Het Cyber Security (CSX) Fundamentals lesprogramma sluit aan bij het US NICE Framework dat is ontwikkeld door een internationaal team van Cyber Security professionals. Behandeld worden o.m. onderwerpen als implementatie, risicomanagement, audits en COBIT. Het 4-daagse lesprogramma biedt u concrete kennis en inzicht en een uitstekende voorbereiding op het ISACA Cyber Security (CSX) Fundamentals examen.

Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via info@imf-online.com!

Leden van PbIB ontvangen € 200,- korting op de opleidingen van IMF Academy! Vermeld uw lidmaatschapsnummer bij uw inschrijving en de korting wordt meteen verrekend.

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht