Eerste IB Magazine van 2023 is verschenen! 23 feb 2023

In dit nummer weer diverse artikelen, waaronder 'CTI en dreigingsanalyse binnen het NCSC', een artikel over risicoklasseindeling digitale veiligheid en een vierde artikel over SOCCRATES.

Ook de vertrouwde columns en blog van Rachel (Privacy), Dimitri van Zantvliet, Martijn Hoogesteger, Lex Borger en Robert Metsemakers ontbreken niet. En, wij houden de actualiteit in de gaten, zoals de toenemende cyberdreiging op Nederland gericht. Zo weten wij dat statelijke actoren (Rusland) bezig zijn (is) onder meer de Nederlandse LNGterminals te scannen, proberen in te loggen en te achterhalen wie daar werkzaam zijn. Dat belooft voor ons vak dat 2023 een interessante tijd zal worden, zoals een Chinese vervloeking luidt.

Het streven is het magazine interactiever te maken. Een eerste aanzet daartoe in dit eerste nummer van 2023. Wij vragen je te reageren op het artikel 'De falende CISO: hoe we voortmodderen.' Wellicht kun je je vinden in de opvattingen van de auteur, misschien ook niet. Binnenkort meer op de LinkedIn bedrijfspagina van PvIB. Laat van je horen!

Het magazine ligt in de week van 23 februari op de deurmat van onze abonnees. Alvast doorbladeren? Dat kan ook online. Log in en haal meer uit je lidmaatschap! Veel leesplezier!
 

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht