Kom jij het PvIB-bestuur versterken? 21 jan 2022

Het PvIB stelt zich tot doel als kenniscentrum te fungeren op het gebied van Informatiebeveiliging. Het PvIB wil hierbij gezien worden als het Platform waarin alle betrokken personen, organisaties en bedrijven door middel van elkaars kennis en kunde op beveiligingsgebied en risicomanagement elkaar kunnen ondersteunen om het vakgebied Informatiebeveiliging gezamenlijk naar een hoger niveau te tillen.
 
Het bestuur bestaat uit negen leden. Naast de voorzitter, secretaris en penningmeester en de voorzitters van de verschillende commissies (PR&Communicatie; Redactie; Activiteiten; Jong PvIB), nemen één a twee leden met een algemeen profiel deel. De samenstelling van je portefeuille gaat in goed overleg met het bestuur, maar hierbij heb je zelf veel inbreng. Van jou wordt in ieder geval een actieve inbreng verwacht, tijdens de vergaderingen, maar ook – binnen acceptabele grenzen – daarbuiten. Het bestuur vergadert doorgaans zeven keer per jaar (on- en offline) en er zijn twee algemene ledenvergaderingen (voor- en najaar). 
 
Interesse?
Een rol als algemeen bestuurslid is een uitgelezen kans om jouw deskundigheid in het bestuur een plek te geven, bestuurlijke ervaring op te doen én mee te denken én te doen wat betreft de koers en de activiteiten van jouw vereniging. Te maken onkosten worden – binnen redelijke grenzen – vergoed. Mail je motivatie met CV (of link naar je LinkedIn-profiel) t.a.v. de secretaris naar secretariaat@pvib.nl of neem voor meer informatie contact op met Erwin Bosma, secretaris PvIB. (secretaris@pvib.nl).
Reageren kan tot 14 februari
 

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht