20% korting op de opleiding tot FG/DPO van ICTRecht academy 18 dec 2020

Heeft u als beginnend FG of privacy officer behoefte aan diepgaande kennis over de Europese privacywetgeving (AVG) én direct toepasbare handvatten voor de praktijk? Dan is de Opleiding FG/DPO van de ICTRecht Academy wellicht iets voor u!

In deze vier maanden durende opleiding doet u gespecialiseerde (praktische & juridische) kennis en vaardigheden op die relevant zijn voor de dagelijkse praktijk. De opleiding wordt afgesloten met een FG-examen. Bij het behalen van dit examen, ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van afronding van de opleiding.

Wilt u alleen kennis opdoen over een specifiek (privacy) onderwerp? U kunt zich ook inschrijven voor één of meerdere themadagen. Daarnaast is het mogelijk om een op maat gemaakt pakket van losse trainingen af te nemen.

Interesse? Klik hier voor meer informatie over de opleiding waaronder de brochure en het inschrijvingsformulier.

Als lid van het Platform voor InformatieBeveiliging ontvangt u van ons 20% korting op zowel de hele opleiding als afzonderlijke themadagen. U betaalt hierdoor €4600,- excl. btw voor de hele opleiding en €416,- excl. btw per themadag. Indien u gebruik wilt maken van de kortingscode kunt u FGIB invullen in het opmerkingenveld (inschrijven opleiding) of in het kortingscodeveld (inschrijven themadag).

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht