PR & Communicatie commissie PvIB zoekt versterking! 24 jan 2022

Vind je het leuk om, juist in dit lustrumjaar, jouw steentje bij te dragen aan de professionalisering van de PvIB? De PR&Communicatie commissie is op zoek naar enkele enthousiaste leden die mee willen denken maar ook bereid zijn de handen uit de mouwen te steken.

Heb je affiniteit met de nieuwste communicatiemiddelen? Ben je bovengemiddeld taalvaardig of zijn websites jouw specialiteit? Of misschien ben je een commerciële kei en is sponsorwerving echt iets voor jou?

Bij de PvIB is er genoeg te doen op communicatiegebied, helemaal omdat we dit jaar ons 15-jarig bestaan vieren. Zo is het moderniseren van de website, naast de lustrumviering, een van de projecten die voor dit jaar op stapel staan. En ook hebben we grote ambities om de communicatievoorziening aan de leden helemaal up-to-date te maken. Doe en denk mee!
 
Lijkt dit je wat? Meld je dan nu aan met jouw naam, jouw expertise met een korte motivatie en eventueel een link naar je Linked-In profiel op secretariaat@pvib.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op! Wil je eerst meer informatie? Ook dat kan natuurlijk. Jouw vragen horen wij graag. Welkom!

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht