PvIB-bestuur zoekt opvolgers! 12 jan 2023

Na 10 jaar penningmeesterschap wil Henk de Ruiter zijn functie in juni neerleggen. Daarom zijn wij nu op zoek naar een enthousiast PvIB-lid om deze belangrijke taken over te nemen.

Heb je verstand van financiën, en heb je ervaring met de voorbereiding van begrotingen en jaarrekeningen, dan gaan wij graag met jou in gesprek!

Het beheer van onze financiële administratie is in handen van een extern ondersteuningsbureau. De penningmeester wordt bovendien ondersteund door een verenigingsmanager. Het penningmeesterschap is dus niet een tijdrovende operationele functie, maar je bent wel eerste aanspreekpunt vanuit het bestuur als het over geldzaken gaat. Verder neem je uiteraard deel aan de bestuursvergaderingen en bepaal je zo mede het beleid van de vereniging.

De PvIB is financieel zeer gezond en dat willen onze leden graag zo houden.

Formeel zijn de taken als volgt samen te vatten:

  • beheer van de financiën van PvIB, incl. ondertekening van documenten;
  • inning van contributies en bewaking van inkomsten/uitgaven;
  • verantwoording afleggen / uitleg geven aan de ledenvergadering (en vooraf bij de Financiële Commissie) over de jaarrekening en begroting.

Meer informatie: Henk de Ruiter (penningmeester@pvib.nl) of Erwin Bosma (secretaris@pvib.nl)

Heb je geen affiniteit met financiën, maar wel belangstelling voor een andere rol in het bestuur? Dan mag je zeker ook reageren.

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht