PvIB heeft een nieuwe website 5 jan 2017

Uiterlijk dinsdag 17 januari ontvangen alle leden een e-mail met een gebruikersnaam en instructie hoe zij hun profielpagina moeten activeren.

Pas daarna kun je gebruik maken van de besloten functies van de website zoals het met een druk op de knop aanmelden voor een bijeenkomst,reageren op de blogs, het vinden van collega's in een ledenlijst en het zelfstandig wijzigen van je gegevens.

PvIB heeft een spiksplinternieuwe website! De website is voor PvIB een belangrijke bron van informatie voor onze leden en derden. Het bestuur vond het daarom hoog tijd voor een nieuwe website. Het was een flinke uitdaging om alle eisen en wensen van de verschillende gremia binnen PvIB in één nieuwe website te integreren, maar het is gelukt en we zijn trots op het resultaat! Zo kan je ingelogd met twee klikken je aanmelden voor een evenement, reageren op de blogs die steeds meer gepubliceerd gaan worden.

Maak je profielpagina aan

De website heeft niet alleen een nieuwe frisse uitstraling gekregen, het zit ook boordevol nieuwe functionaliteiten. Er is een goed doorzoekbare kenniscentrum ingericht die een bron aan informatie biedt. Voor leden is het kenniscentrum (na te zijn ingelogd) volledig toegankelijk, voor niet leden is het kenniscentrum slechts beperkt toegankelijk. Zodra je bent ingelogd is het ook een fluitje van een cent om je aan te melden voor een bijeenkomst, kunnen collega's gezocht worden in een ledenlijst en kun je zelfstandig gegevens wijzigen via Mijn PvIB.

Wanneer kan ik inloggen?

Uiterlijk dinsdag 17 januari ontvang je een e-mail met een gebruikersnaam en instructie hoe je profielpagina moet worden geactiveerd. Daarna kun je gebruik maken van de besloten functies van de website. Houd er rekening mee dat je profiel pas zichtbaar is in de ledenlijst als je dit hebt aanvinkt in je profiel. Heb je dinsdag 17 januari nog geen e-mail ontvangen, check dan je spam inbox of neem contact op met het secretariaat.

Neem eens een kijkje op de geheel vernieuwde website...

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht