PvIB is op zoek naar twee commissievoorzitters 8 apr 2021

PvIB is op korte termijn op zoek naar twee actieve leden die bereid zijn het voorzitterschap op zich te nemen van resp. de commissie PR en Communicatie en Young Professionals.

Heb jij gevoel voor PR en Communicatie? Heb jij concrete ideeën hoe je jouw vereniging nog beter over het voetlicht kunt brengen? Vind je het leuk om contacten te leggen en te organiseren? Dan zoeken we jou als nieuwe voorzitter van de PR en Communicatiecommissie! Of past (het voorzitterschap van) de commissie Young Professionals beter bij jou? Vind je het leuk om, samen met je commissieleden, concrete activiteiten te organiseren om zo starters in het vakgebied een steuntje in de rug te geven? Ook dan zoeken we jou! 

In beide rollen heb je een stimulerende en verbindende rol in de gelijknamige commissie, bestaande uit betrokken en enthousiaste PvIB-ers én maak je tegelijkertijd deel uit van het PvIB bestuur, wat bijdraagt aan korte communicatielijnen. Kortom: een verantwoordelijke en vooral ook leuke job waarmee je met alle facetten van de vereniging te maken gaat krijgen.

Wil je meer informatie?

>> profielschets voorzitter PR&Communicatie
>> profielschets voorzitter Young Professionals

Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 30 april op secretariaat@pvib.nl.

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht