PvIB lanceert Ledenapp: PvIB altijd op zak! 15 apr 2021

Waarom een Ledenapp? Om het je nog gemakkelijker te maken met ons in contact te blijven en je aan te melden voor onze kennisbijeenkomsten. Via de app heb je direct toegang tot alle informatie op die ook op de website staat. Wel zo makkelijk! 

Met deze PvIB Ledenapp meld je je met je mobiele telefoon in een handomdraai aan voor evenementen, heb je overzicht van de evenementen waarvoor je je hebt aangemeld, wijzig je eenvoudig je gegevens of aanmelding (via je persoonlijke profiel ‘Mijn PvIB’) en volg je het laatste PvIB nieuws. Ook kun je reageren op interessante polls.

Met de App hebben we ook de mogelijkheid jou makkelijk te bereiken via push berichten. Dus als er een evenement onverhoopt niet door kan gaan dan kunnen we nu iedereen die zich heeft ingeschreven snel bereiken via een push bericht.

Downloaden
De PvIB Ledenapp is te downloaden via de Appstore (Apple) of Playstore (Android). In de app voer je bij ‘instellingen’ eenmalig je inloggegevens in en geef je aan of je pushberichten wilt ontvangen.

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht