PvIB aanwezig tjjdens het CyberSec Netherlands event op 1 & 2 november! Kom jij langs? 27 okt 2023

We ontmoeten je graag bij de PvIB stand 03.C018 op 1 of 2 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Voor cio’s, ciso’s, it-managers en cybersecurity-specialisten uit de publieke sector en van bedrijven is dit hét event! Je kunt er kennis op doen, informatie uitwisselen en alles leren over nieuwe oplossingen tegen cybercrime. 

Programma en  sprekers
Het definitieve programma CyberSec Netherlands en de keynote speakers op 1 en 2 november 2023 zijn bekend! 
Wat dacht je van Jala Bayo, Richard van Hooijdonk, Brenno Winters, Anouk Vos of Thijs Alkemade?
>> Bekijk hier het volledige programma en alle sprekers

Thema's

Met een bezoek aan Cybersec Netherlands ben je verzekerd 'van essentiële expertise en hulpmiddelen om het bedrijf waar je werkzaam bent te versterken tegen cyberdreigingen en je digitale activa te beschermen. Met de onschatbare inzichten, oplossingen en het geleverde expertnetwerk krijgt je de veerkracht om het voortdurend groeiende cyberbeveiligingslandschap effectief aan te pakken.'

Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten waar Cybersec Netherlands zich op zal richten: cybersecurity strategy, human firewall, hybrid IT protection, data protection & privacy, identity & acces management, resilience & recorvery, cyber compliance en web3security.


Registreer je gratis!
>> Dat kan via deze link, speciaal voor PvIB-leden

Zien we jou ook op 1 of 2 november 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht? PvIB staat er met een stand (03.C018), dus kom even langs!

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht