Terugblik op Jong PvIB 'Kijkje in de keuken van KPN' 11 mei 2023

Op donderdag 23 maart vond het eerste 'Kijkje in de Keuken' bijeenkomst van Jong PvIB plaats in het Security Operations Center van KPN in Hilversum.

De bijeenkomst begon met een smakelijke lunch, gevolgd door presentaties van de leidinggevende van het BLUE team, een incident handler en een SOC-analist, waarin zij spraken over hun dagelijkse werkzaamheden en de uitdagingen die zij tegenkomen.

De presentaties waren zeer informatief en gaven een goed beeld van het werk. Na de presentaties was er een rondleiding waarbij de groep de 196 meter hoge broadcastzendmast bezocht en de kans had om het uitzicht vanaf 130 meter hoogte te bewonderen.

De dag werd afgesloten onder het genot van een hapje en drankje. Het was een mooie gelegenheid om nog na te praten over de ervaringen van de dag en om elkaar beter te leren kennen.

De bijeenkomst was een succes en bood de deelnemers een unieke kans om meer te leren over het werk van KPN. Het was een perfecte gelegenheid om nieuwe inzichten te krijgen, vragen te stellen en te netwerken met professionals uit de sector.

Al met al was het een geslaagd evenement dat niet snel vergeten zal worden en voor herhaling vatbaar.

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht