Terugblik PvIB PEN.TEST EVENT 2022 11 mrt 2022

EIN-DE-LIJK……Het mocht weer! Ons geduld is op de proef gesteld in de afgelopen jaren, maar van uitstel komt geen afstel……niet bij ons! Wat was het geweldig om 150 (future)ethisch hackers te mogen ontvangen in Utrecht, Van der Valk.

De inloop met overheerlijke broodjes werd al druk bezocht en vanaf 19:00 uur zou het échte programma van start gaan. Eerst een introductie van de (spel)regels en wat huishoudelijke reglementen en daarna konden de teams – net als voorgaande jaren – ‘hun hackplek’ inrichten. Een geweldige cocktail was klaar om nu echt los te kunnen!

En daar gingen ze……focus aan! Het eerste halfuur kwamen er geen scores op het bord…..maar daar waren ze … na ruim 30 minuten…….de eerste Flags waren gevonden en opgelost! In rap tempo vulde het scorebord zich. Steeds meer vlaggen werden zichtbaar. De strijd werd heviger…..en heviger. De lol om met elkaar bezig te zijn, samen en fysiek, in één ruimte was voelbaar……

Na een lange strijd en een wedstrijd van 3 uur ging team “LekkerSicko” er met de winst van door, op de hielen gezeten door team CyberStunter en Onyx. Team dOpp3r en Chasing Pwnies1 sloten de top 5. Wat een mooi event was dit. Tijdens de borrel is er nog nagepraat over de mooie opdrachten en dito resultaten.

De organisatie was in uitstekende handen van het PvIB Activiteitenteam en haar partners, te weten Access42, REQON, The S-Unit en EventInfra. 

Tot slot zoals ook in de introductie aangegeven……dit jaar is PvIB 15 jaar! 
Dus SAFE THE DATE alvast op 29 september 2022 voor een geweldig PvIB event!

Een fotoimpressie

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht