4 jul

Young Professional | PvIB

Boksclinic

donderdag 4 juli 2019
18:00 tot 21:00

Sportcentrum Nicolaas
Labouchèrelaan 5, 2283 EG Rijswijk, Nederland

Voor veel Professionals in de informatiebeveiliging is balans erg belangrijk. Mens sana in corpore sano: een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom organiseert de Young Professionals commissie van het PvIB een sportieve activiteit in de vorm van een boksclinic.

In de informatiebeveiliging ben je altijd bezig met aanval én verdediging. Zo ook bij boksen. Je moet je tegenstander lezen, patronen herkennen en reageren. En dát terwijl je je dekking hoog houdt.

Ook is een goede basisconditie belangrijk. Hoe hou je anders het werk in de informatiebeveiliging (of een bokswedstrijd van tien ronden) vol?

Vincent Stikkolorum, trainer en oud kampioen Zuid-Holland, geeft je na een goede warming up een aantal typische boksoefeningen om je bekend te maken met de techniek en tactiek achter deze sport. Als de training lekker verloopt kun je ook nog een aantal rondjes - licht toucherend (!) - sparren.

Na het sporten zorgen we ook voor wat te eten en een drankje. Vergeet niet voor je je omkleedt zelf even een appel en een mueslireep te eten. Er is een kleedruimte en een douche.

De sessie is niet inhoudelijk, dus je krijgt helaas géén CPE’s, maar je neemt wel een verse dosis conditie en reactievermogen mee naar huis.

Wil je graag deelnemen? Wacht dan niet te lang want er zijn slechts 25 plaatsen beschikbaar.

Programma

18:00 uur Inloop en omkleden
18:30 uur Start boksclinic
20:00 uur Einde boksclinic
20:00 uur Hapje eten
21:00 Afsluiting

Locatie op kaart

Sportcentrum Nicolaas
Labouchèrelaan 5, 2283 EG Rijswijk, Nederland

Meer in agenda

meer agendaitems