1 apr

CISO bijeenkomst | PvIB

WEBINAR CISO-33: Kunnen we al veilig mailen en bestandswisseling doen?

woensdag 1 april 2020
16:00 tot 17:00

Online

Gezien de bijzondere situatie die is ontstaan door COVID-19, is het niet mogelijk om elkaar tijdens de CISO meeting in levende lijve te ontmoeten. Bij wijze van experiment willen we deze CISO meeting gebruiken om een online event te organiseren. Het verhaal van onze spreker zal online te volgen zijn en er is een mogelijkheid om te reageren. De details zijn we aan het onderzoeken.

Het onderwerp van veilig mailen en veilige bestandsuitwisseling is een onderwerp dat bij elke CISO bekend is, maar nog steeds vragen oproept. Elk bedrijf wisselt immers gegevens uit met andere partijen, waarbij er ook vertrouwelijke- en persoonsgegevens worden gedeeld. De aloude vraag is, hoe kunnen we dit op een veilige manier doen?
In deze CISO meeting willen dit onderwerp bespreken en onze ervaringen over dit onderwerp kunnen delen.

Ramses Sloeserwij is onze spreker en zal in zijn verhaal de basis neerzetten waarop we kunnen discussieren en ervaringen delen.

Mis het niet en schrijf je nu in via de website.
Tot anderhalf uur voor aanvang van de webinar is het mogelijk om in te schrijven. Dus tot 14:30 uur.

Na inschrijving ontvang je een aparte email met details hoe je kan deelnemen aan de live uitzending.

Wij hopen van harte je online te mogen ontmoeten.

Programma

16:00 Start van de online sessie
Opening door Pim van den Hoff
Presentatie Ramses Sloeserwij
Vragenronde en discussie over veilig delen van informatie
Afsluiting

Lengte van de sessie zal maximaal 45 minuten zijn.

De spreker
Ramses Sloeserwij is al vele jaren werkzaam in de IT. Ongeveer 20 jaar geleden werd zijn interesse gegrepen door Security en heeft zich sindsdien hierin verder gespecialiseerd. Zo heeft hij gewerkt als hoofd Informatie Beveiliging bij ING en Lead Security Architect bij de Nationale Politie. Nu werkt hij als zelfstandige. Gedreven door zijn professie en persoonlijke interesse heeft hij de behoefte om niet alleen de onderzoeken en gebeurtenissen over security te consumeren, maar juist ook hierover zelf te produceren. Dat doet hij als spreker op Universiteiten en congressen en als blogger op zijn eigen site: The Sloeserwij files. [url: https://sloeserwij.wordpress.com/ ]

Locatie op kaart

Online

Meer in agenda

meer agendaitems