10 nov

Themabijeenkomst | PvIB

Privacy in de praktijk

donderdag 10 november 2022
18:15 tot 21:00

Van der Valk hotel, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht
Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht, Netherlands

Bedrijven en consumenten worden steeds kritischer over met welke organisaties zij zaken willen doen. Privacybescherming en AVG-compliance kan een rol spelen voor deze keuze. De ISO27701 is een privacy-uitbreiding op ISO27001. Het biedt richtlijnen voor de bescherming van privacy en aan de hand van deze norm kunnen organisaties compliance status bijhouden, managen en zichtbaar aantonen.

Vorig jaar hebben we gastsprekers van NEN mogen ontvangen om meer informatie te krijgen over de norm. Dit jaar hebben we verschillende bedrijven die volgens deze privacynorm werken te gast. In deze bijeenkomst krijgen we informatie over de toepassing van de norm in de praktijk en de samenwerking tussen de Security Officer en Privacy Officer in de praktijk. 

Programma

18:15 Inloop met broodjes
19:00 Opening door dagvoorzitter Mitchell Sudmeijer 
19:05 Presentatie Jade Reilink, Brand Compliance
19:50 Pauze
20:15 Presentatie Rion Rijker, Chiron Cyber
21:00 Afronding en borrel

Sprekers

Jade Reilink
Mijn naam is Jade Reilink en ik ben binnen Brand Compliance het eerste aanspreek punt voor nieuwe klanten en onze samenwerkingspartners. Mijn focus binnen Brand Compliance ligt op de normen rondom informatiebeveiliging en kwaliteit. Hierbij kijk ik samen met de klant naar welke normen bij de organisatie passen, of het behalen van een certificering daadwerkelijk de oplossing is en informeer ik de klant hoe zij kan starten met het implementeren van de norm. Ik haal ontzettend veel plezier uit het contact met onze klanten en streef er altijd naar dat zij door een persoonlijke en duidelijke aanpak precies weten wat zij gedurende een certificatie- en auditproces kunnen verwachten van Brand Compliance en welke inzet er vanuit de organisatie zelf wordt gevraagd. Daarnaast sla ik graag de handen in een met onze samenwerkingspartners. Het organiseren van gezamenlijke webinars, infosessies, events etc. op het gebied van informatiebeveiliging en kwaliteit vind ik niet alleen hartstikke leuk, maar ook een grote meerwaarde leveren voor alle organisaties die als doel hebben om een certificering te behalen en iedereen die zich met dit onderwerp bezighoudt.

Rion Rijker
Rion Rijker is de eigenaar van het niche IT-Recht kantoor Rijker Advies en Educatie en mede eigenaar van Chiron Cyber dat zich specialiseert in het verhogen van het cyber zelfvertrouwen en bewustzijn. Zijn achtergrond bevindt zich in het IT-Recht , bedrijfskundige informatie, NLP en Human Dynamics.

Om te weten:

Actuele informatie Op www.pvib.nl vindt u actuele informatie over de sprekers en het programma
PE Punten Voor deze themabijeenkomst ontvangt u 2 PE punten. Zie voor de voorwaarden: Regeling PE
Leden PvIB De thema avond is gratis toegankelijk voor PvIB-leden. Niet leden betalen € 50,-, excl. BTW.
Bij no show wordt een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.
Inschrijven
Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk en alleen mogelijk via www.pvib.nl.
Uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst een bevestiging per e-mail.
Vragen Voor meer info: Debbie Reinders, tel. 06 20984633 of via activiteiten@pvib.nl

Locatie op kaart

Van der Valk hotel, Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht
Winthontlaan 4, 3526 KV Utrecht, Netherlands

Documenten


Meer in agenda

meer agendaitems