19 jun

Studiebijeenkomst | derden

Pentesting en Ethical Hacking

Hacker Cybersecurity

dinsdag 19 juni 2018
19:00 tot 21:30

Hotel Mitland
Ariënslaan 1, 3573 PT Utrecht, Netherlands

https://www.nvbi.nl/bijeenkomsten/studiebijeenkomst-pentesting-en-ethical-hacking-barry-van-kampen?A ...

Barry van Kampen van The S-Unit informeert u over Pentesting en Ethical Hacking. Het toevoegen van “Cyber functionaliteit” is inmiddels heel normaal, maar denken we wel na over de gevolgen en de risico’s? Of het nu gaat om IOT, gebouwen automatisering, het “even versturen van data”, de risico’s moeten allemaal meegewogen worden.

Barry zal in vogelvlucht de zorg belichten vanuit een hackers perspectief waarbij natuurlijk de dreigingen worden meegenomen, echter het doel van zijn sessie is het denken in verbeteringen en het beter wapenen van de risico’s die wij dagelijks toevoegen tot ons leven en organisaties.

Over de Spreker
Barry van Kampen (aka Fish_) is ethisch hacker en managing director van The S-Unit. Vanuit zijn rol is hij betrokken bij diverse adviesvraagstukken bij verschillende organisaties in Nederland en daarbuiten. De insteek van Barry is om vanuit een offensieve security-aanpak de wereld te verbeteren. Hij vervult hier de rol van adviseur/consultant en coach voor de diverse middelgrote en corporate bedrijven. Barry is onderdeel van de Hack in the Box HITB Core crew en hij spreekt regelmatig op congressen en evenementen. Naast deze rollen is hij actief binnen de internationale hacker(spaces)-gemeenschap en is hij mede-oprichter van Randomdata, de hackerspace in Utrecht.

Locatie op kaart

Hotel Mitland
Ariënslaan 1, 3573 PT Utrecht, Netherlands

Meer in agenda

meer agendaitems