Zijn we niet te veel afhankelijk geworden van Cloud? - 12 april - al aangemeld? 1 apr 2022

Dit relevante event vind aansluitend aan de ALV plaats! Tussen de twee bijeenkomsten in serveren we een heerlijk broodje zodat je vol energie deel kunt nemen!

We gaan deze avond in op twee afhankelijkheden: de beschikbaarheid van internet en clouddiensten. Iljitsch van Beijnum vertelt je wat je kan doen om die beschikbaarheid zelf te verhogen en risico's met de routering van je data over het internet zoveel mogelijk te minimaliseren.

Paul Oor buigt zich over de vraag: 'Can we still learn from the past?'. Paul: "We leven vandaag, werken aan de toekomst en leren van het verleden. En dat is precies de reden waarom bestuurders van vandaag beslissingen over clouddiensten als strategisch onderwerp moeten adresseren".

Hiermee slaat hij de brug naar Peter van Eijk die zijn kennis en ervaring met je deelt over cloud requirements om beveiligingsplanning en -implementatie te bevorderen.

Meer informatie over het programma en de sprekers vind je op onze website. We kijken uit naar een interessante avond in het Van der Valk hotel in Utrecht!
 

meer nieuws

naar het nieuwsoverzicht