11 dec

Comedy avond | PvIB

Comedy avond

dinsdag 11 december 2018
18:00 tot 22:00

Castellum Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1, 3454 PB Utrecht, Nederland

Over het algemeen zou je kunnen stellen dat informatiebeveiligers een wat sobere kijk hebben op het leven. Ze denken in risico’s en vrezen voor de continuïteit van de business. Dit is nu niet bepaald een mindset om vrolijk van te worden... of toch wel?

De keerzijde van de medaille zit ‘m in de gebeurtenissen die we meemaken. De gebeurtenissen waar juist eens om gelachen mag worden! We kunnen leren van onze, maar zeker ook van andermans, fouten. Op 11 december gaan we terugkijken op deze gebeurtenissen met een lach.

We kijken niet alleen terug op een wel bewogen jaar binnen de informatiebeveiliging, met verschillende hacks, de invoering van de AVG en een ‘digitale oorlog’ met Rusland. We kijken terug vanaf een bijzonder locatie: Castellum Hoge Woerd in Utrecht. Deze bijzondere locatie geeft een extra dimensie aan de avond.

Tijdens de PvIB comedy avond zal dagvoorzitter Jeroen Pater u aan de hand meenemen in de uiterst grappige verhalen van onze sprekers. Uw lachspieren zullen met zekerheid getraind gaan worden gedurende de avond. Dit wilt u niet missen! Kom naar de PvIB comedy avond en beleef deze onvergetelijke grappige ervaring.

Programma

18.00

Ontvangst met broodjes

18.50

Opening door dagvoorzitter Jeroen Pater Comedian

19.05

‘Een trip naar india: De jacht op een crimineel callcenter’
door Bart Roos, Team Lead Red Team bij Northwave

20.00

Pauze

20.20

‘Cyber Ellende’, door Chris van ’t Hof, internetsocioloog, schrijver en presentator bij Tek Tok

21:15

‘Wrap-up’ door Jurg van Ginkel, Comedian

21.30

Afsluiting en borrel

Uw sprekers

Jeroen Pater (dagvoorzitter)
Jeroen Pater is een van de beste en meest gevraagde stand-up comedians van Nederland. Gemiddeld staat hij meer dan 200 keer per jaar ergens op de planken en die ervaring zie je terug in optredens vol slimme grappen over relaties, het harde leven van de rondreizende artiest en de kwaadaardige genialiteit van… katten! Jeroen stond op Lowlands, was op tv te zien op Veronica, en is bedenker van het Utrecht International Comedy Festival. Jeroen heeft, samen met Hank van Bosstraten uit Utrecht, het Comedyhuis opgericht.

Bart Roos
Bart Roos heeft de functie van Principal Cyber Security Consultant en is verantwoordelijk voor de pentesting-diensten bij Northwave. Het vinden van de zwakheden in de netwerken van klanten van Northwave en het opsporen van hackers in klantnetwerken zijn de belangrijkste onderdelen van zijn dagelijkse werk. Voordat hij de overstap maakte naar de privésector werkte hij als Senior Security Specialist bij GOVERT.NL en het National Cyber Security Centre tussen 2011 en 2016.

Chris van ‘t Hof
Chris van 't Hof Chris van 't Hof is internetsocioloog, schrijver en presentator. Met zijn bureau Tek Tok maakt hij ingewikkelde zaken in wetenschap en technologie leuk. Als spreker en dagvoorzitter heeft hij al meer dan 400 optredens op zijn naam. In 2016 verscheen zijn achtste boek: “Helpful Hackers. How the Dutch do Responsible Disclosure”. In zijn maandelijkse praatprogramma Hack Talk brengt hij de hackers community en het brede publiek bij elkaar.

Jurg van Ginkel
Jurg van Ginkel is een van de beste grappenschrijvers van Nederland, iets dat hij bewees met zijn bijdrage in het schrijversteam van The Roast of Gordon op Comedy Central. Een show van deze comedian zit vol cynische grappen waarin hij zichzelf en het publiek niet ontziet. Daarnaast presenteerde hij twee jaar lang (2016-2018) het tv-programma De Kwestie op RTV Utrecht waarin hij op eigen wijze de achtergronden van het nieuws onderzocht.

Om te weten

Actuele informatie Op www.pvib.nl vindt u actuele informatie over de sprekers en het programma
PE Punten Voor deze themabijeenkomst ontvangt u 3 PE punten. Zie voor de voorwaarden: Regeling PE
Leden PvIB De thema avond is gratis toegankelijk voor PvIB-leden. Niet leden betalen € 50,-, excl. BTW.
Bij no show wordt een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.
Inschrijven Inschrijven voor dit evenement is noodzakelijk en kan tot 10 december 2018 12:00 uur en is alleen mogelijk via www.pvib.nl.
Uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst een bevestiging per e-mail.
Vragen Voor meer info: Debbie Reinders, tel. 06 20984633 of via activiteiten@pvib.nl

Locatie op kaart

Castellum Hoge Woerd
Hoge Woerdplein 1, 3454 PB Utrecht, Nederland

Documenten


Meer in agenda

meer agendaitems