PvIB 15 jaar ... en dat gaan we vieren!

Thema: Reconnect in cyber security

Locatie: De Koepel in Arnhem

Dit jaar bestaat PvIB 15 jaar en dit laten we niet zomaar voorbij gaan. 
Op 29 september 2022 gaan we dit vieren met een Informatie-Beveiliging-festival in De Koepel van Arnhem.

Het verheugt ons zeer om de namen van sprekers die deze dag acte de présence zullen geven aan jullie voor te stellen:
Tineke Netelenbos: is voorzitter van het bestuur van #ECP |Platform voor de InformatieSamenleving en heeft in deze hoedanigheid zitting in onder andere de Cyber Security Raad en is zij benoemd als Digital Champion voor Nederland vanuit de Europese Commissie. 
 
Elsine Van Os: is een thought leader op het gebied van insider-risico's en heeft een educatieve en professionele achtergrond in psychologie, inlichtingen en veiligheid. Ze heeft gewerkt aan spraakmakende opdrachten voor het Nederlandse Ministerie van Defensie en Shell International, waar ze wereldwijd verantwoordelijk was voor de beoordeling van veiligheidsdreigingen op land-, activa- en individueel niveau en heeft in verschillende hoedanigheden in meer dan 50 landen gewerkt.  
 
Marcel van de Ven: voormalig (undercover) politieman, onderhandelaar bij nijpende situaties en is dé expert op het gebied van opsporing. Daarnaast is hij bekend van de Nederlandse tv-programma’s ‘Ontvoerd’ en ‘Op de vlucht’ en ‘Hunted’.
 
Naast deze sprekers zal het event gevuld worden met feestelijke en inhoudelijke activiteiten. Denk hierbij onder meer aan: Lockpicking - CTF for dummies – Informatiebeveiligingsquiz – Geocaching - Beveilig je netwerk thuis – Prison Photobooth - Workshop 'Incident response voor leken' adequaat mensen helpen met een hartstilstand - Arcade game-area en nog vele andere activiteiten, waarover later meer.

Aanmelden kan via de link.

Deelname
Deelname aan het event voor leden is gratis, maar leden hebben eveneens de mogelijkheid een introducee gratis mee te nemen, mits deze ook werkzaam is in het vakgebied of aan het vakgebied gerelateerd is. Introducees vragen we bij aanmelden aan te geven (in het opmerkingenveld) van wie hij/zij een introducee is.


Heb je interesse dit event te sponsoren?

Neem contact op met activiteiten@pvib.nl.

DIT EVENT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

GOUD

ZILVER

TITANIUM

MESSING

SPECIALS