Sponsors Lustrumevent PvIB

Heb je net als onderstaande bedrijven interesse om dit event te sponsoren? Bekijk de mogelijkheden in de brochure en neem hiervoor contact op met Debbie Reinders: activiteiten@pvib.nl of 06 20984633.

DIT EVENT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

GOUD

Oh help, je organisatie is gehackt! Wat zet jij in tegen de cybercriminelen? Gebruik je tactiek, techniek, of beiden?

Ervaar het tijdens het online spel Backdoors & Breaches. Onder begeleiding van spelmaster Maresa Vermulst van KPN Security, ga je samen met maximaal zes andere spelers een aanval afslaan.

Lukt jullie dat binnen tien beurten, dan heb je gewonnen. Voor alle liefhebbers van spellen, Dungeons and Dragons en cybersecurity.

Test je securitykennis tijdens de Cybersecurity game en win naast een mooie prijs ook de eeuwige roem! by Pinewood

Een interessante en leuke game over diverse security onderwerpen. Hoeveel weet jij hiervan? We behandelen zowel de techniek als de organisatie. De antwoorden lichten we toe, zodat het ook nog eens leerzaam is. Aan het einde van de sessie wordt de security champ van het jaar bekend gemaakt en natuurlijk hoort daar een leuke prijs bij! Durf jij het aan?


ZILVER

3rd PARTY Access by Grabowsky
Hoe maak je een PARTY van het verlenen van toegang aan derden? Hackers komen steeds vaker organisaties binnen via de supply chain. Dit maakt Third-Party Access een hot-topic binnen organisaties. Ervaar tijdens deze feestelijke PARTY hoe het toegang verlenen aan derden een feestje kan worden! We zien je daar. Meld je nu aan!


TITANIUM


MESSING


SPECIALS