PvIB 15 jaar ... en dat gaan we vieren!

Thema: Reconnect in cyber security

Locatie: De Koepel in Arnhem

Let op!
Parkeren bij De Koepel is NIET mogelijk en in de wijk parkeren is niet toegestaan. Informatie omtrent het parkeren

Dit jaar bestaat PvIB 15 jaar en dit laten we niet zomaar voorbij gaan. 
Op 29 september 2022 gaan we dit vieren met een Informatie-Beveiliging-festival in De Koepel van Arnhem.

Het verheugt ons zeer om de namen van sprekers die deze dag acte de présence zullen geven aan jullie voor te stellen:
Tineke Netelenbos: is voorzitter van het bestuur van #ECP |Platform voor de InformatieSamenleving en heeft in deze hoedanigheid zitting in onder andere de Cyber Security Raad en is zij benoemd als Digital Champion voor Nederland vanuit de Europese Commissie. - sponsored by Grant Thorton
 
Elsine Van Os: is een thought leader op het gebied van insider-risico's en heeft een educatieve en professionele achtergrond in psychologie, inlichtingen en veiligheid. Ze heeft gewerkt aan spraakmakende opdrachten voor het Nederlandse Ministerie van Defensie en Shell International, waar ze wereldwijd verantwoordelijk was voor de beoordeling van veiligheidsdreigingen op land-, activa- en individueel niveau en heeft in verschillende hoedanigheden in meer dan 50 landen gewerkt. - by Signpost Six 
 
Marcel van de Ven: voormalig (undercover) politieman, onderhandelaar bij nijpende situaties en is dé expert op het gebied van opsporing. Daarnaast is hij bekend van de Nederlandse tv-programma’s ‘Ontvoerd’ en ‘Op de vlucht’ en ‘Hunted’. - sponsored by Traxion
 
Naast deze sprekers zal het event gevuld worden met feestelijke en inhoudelijke activiteiten. Zie hiervoor het programma.

Aanmelden kan via de link.

Deelname
Deelname aan het event voor leden is gratis, maar leden hebben eveneens de mogelijkheid een introducee gratis mee te nemen, mits deze ook werkzaam is in het vakgebied of aan het vakgebied gerelateerd is. Introducees vragen we bij aanmelden aan te geven (in het opmerkingenveld) van wie hij/zij een introducee is.

Aanwezigheid tijdens het levert geeft recht op 4 PE punten.


Heb je interesse dit event te sponsoren?

Neem contact op met activiteiten@pvib.nl.

DIT EVENT WORDT MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

GOUD

Ga de strijd aan met collega PvIB leden en laat zien dat jij het meeste
weet over cyber security. Samen met iSOC24 hebben we uitdagende security vragen over uiteenlopende onderwerpen opgesteld en wordt je kennis op de proef gesteld. 
Degene die de meeste punten weet te verzamelen zal er vandoor gaan met een mooie prijs en natuurlijk de eeuwige roem.

Oh help, je organisatie is gehackt! Wat zet jij in tegen de cybercriminelen? Gebruik je tactiek, techniek, of beiden?

Ervaar het tijdens het online spel Backdoors & Breaches. Onder begeleiding van spelmaster Maresa Vermulst van KPN Security, ga je samen met maximaal zes andere spelers een aanval afslaan.

Lukt jullie dat binnen tien beurten, dan heb je gewonnen. Voor alle liefhebbers van spellen, Dungeons and Dragons en cybersecurity.

Test je securitykennis tijdens de Cybersecurity game en win naast een mooie prijs ook de eeuwige roem! by Pinewood

Een interessante en leuke game over diverse security onderwerpen. Hoeveel weet jij hiervan? We behandelen zowel de techniek als de organisatie. De antwoorden lichten we toe, zodat het ook nog eens leerzaam is. Aan het einde van de sessie wordt de security champ van het jaar bekend gemaakt en natuurlijk hoort daar een leuke prijs bij! Durf jij het aan?

ZILVER

3rd PARTY Access by Grabowsky
Hoe maak je een PARTY van het verlenen van toegang aan derden? Hackers komen steeds vaker organisaties binnen via de supply chain. Dit maakt Third-Party Access een hot-topic binnen organisaties. Ervaar tijdens deze feestelijke PARTY hoe het toegang verlenen aan derden een feestje kan worden! We zien je daar. Meld je nu aan!

TITANIUM

MESSING

SPECIALS